(►) Kerülj Te is a legbátrabbak közé!
Sziréna

(►) Kerülj Te is a legbátrabbak közé!

Toborzót tart a Kiskunhalasi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság. Mint megtudtuk: 18 év felettieket várnak, akik szeretik a kihívásokat, jó állóképességgel rendelkeznek, nem rettennek meg a nehéznek tűnő feladatoktól. Akit érdekel ez a szép hivatás, május 17-én, pénteken 9 órára menjen el a Kőrösi úti laktanyába.

Az egyik legveszélyesebb, de talán az egyik legszebb hivatás is. Te is lehetsz hős!  Ezt a felhívását tette közzé a Kiskunhalasi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság. Most lehetőség van arra, hogy bővítsék az állományt. A tűzoltói hivatás iránt érdeklődőket  május 17-én, pénteken 9 órára várják a Kőrösi úti laktanyába. Nyilván mindenkiben felmerül, hogy milyen követeleményeknek kell megfelelni. Ha elmúltál 18 éves, büntetlen előéletű, magyar állampolgár vagy, legalább középfokú iskolai végzettséggel rendelkezel, szereted a kihívásokat és a csapatmunkát, jó fizikai állóképességgel rendelkezel, ott a helyed a halasi tűzoltók összetartó közösségében.                               

A toborzón a jelentkezők rövid tájékoztatást kapnak, majd utána következik a sportfelmérő. Ebben 2000 méteres futás, fekvőtámasz, felülés is szerepel többek között. Fontos, hogy mindenki vigyen magával az évszaknak megfelelő sportfelszerelést.

Aki szeretne a toborzón megjelenni és a felvételi eljáráson részt venni, az jelentkezzen a 77/421-355 telefonon, vagy küldje be önéletrajzát a khalas.pk@katved.gov.hu email címre legkésőbb 2024. május 16-ig.