70 millió forintot foglaltak le a majsai dílertől
Sziréna

70 millió forintot foglaltak le a majsai dílertől

Többek között 70 millió forint készpénzt foglaltak le a kiskunhalasi nyomozók egy kiskunmajsai férfitől, aki vagyonát az alapos gyanú szerint kábítószerkereskedéssel szerezte. A szerda hajnali házkutatás során drog is előkerült.

A kiskunhalasi nyomozók  június 29-én hajnalban elfogtak egy 30 éves kiskunmajsai lakost. A férfi a gyanú szerint az elmúlt 2-3 évben a környéken lakóknak rendszeresen adott el kábítószernek minősülő anyagot. A gyanúsított lakását a rendőrök tüzetesen átkutatták, melynek eredményeként a drog porciózásához használt simítózáras tasakokat és digitális mérleg foglaltak le, valamint előkerült többféle kábítószer-gyanús anyag is, amelyeket jelenleg szakértők vizsgálnak.

A  Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint nyomozók jelentős értékeket találtak az ingatlanban: előkerült közel 70 millió forintnyi készpénz – amelynek egy része a spájzban, egy lábasban volt eldugva –, valamint drága órákat, ékszerek is lefoglaltak. A kábítószer-kereskedelem bűntettével gyanúsítható férfit a kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Fotó: police.hu