Áruházból raboltak a halasi nők
Sziréna

Áruházból raboltak a halasi nők

Először együttműködőnek tűnt, miután lebukott az a 17 éves fiatal nő, aki társával 40 ezer forintnyi árucikket akart ellopni egy kiskunhalasi áruházból. Ez csak színjáték volt, ugyanis nem sokkal később ketten tették ártalmatlanná a biztonsági őrt, majd elmenekültek úgy, hogy az árukat is magukkal vitték. A biztonsági kamera viszont lebuktatta őket.

A nyomozás adatai szerint  június 4-én délben két nő egy kiskunhalasi áruházból közel 40 ezer forintnyi árucikket akart ellopni. A kasszánál, sorban állás közben pakolták át zsákmányukat egy szatyorba, amivel egyikük kereket akart oldani, ám a biztonsági őr észrevette, és megállította. A 17 éves lány először együttműködőnek tűnt, aztán meggondolta magát, és próbálta magához venni a szatyrot. Ennek érdekében dulakodni kezdett a biztonsági őrrel. Tettestársa, egy 28 éves nő is a segítségére sietett; ketten már ártalmatlanná tették az őrt, és elmenekültek a holmival együtt- idézte fel a történteket a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A járőrök a biztonsági kamerák felvételein felismerték a feltételezett elkövetőket, és mindkettejüket rövid időn belül elfogták és előállították. A nyomozók rablás bűntettével gyanúsítják a kiskunhalasi lakosokat, akiket Kihallgatásukat követően őrizetbe vették, és indítványozták letartóztatásukat.