Autó ütközött vonattal Kiskunhalas és Kunfehértó között
Sziréna

Autó ütközött vonattal Kiskunhalas és Kunfehértó között

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint könnyebb sérüléseket szenvedett annak a terepjárónak a sofőrje, aki járművével egy vonattal ütközött Kiskunhalas és Kunfehértó között. A balesetről a MÁVINFORM adott ki először közleményt. A helyszínre mentőautót és mentőhelikoptert is riasztottak, a műszaki mentésben a halasi tűzoltók vettek részt. 

- Kunfehértó és Kiskunhalas között egy sorompó nélküli andráskereszttel megjelölt vasúti átjáróban egy személygépkocsi a Bajáról Kecskemétre 10:14-kor elindult 7804-es számú InterRégió vonat oldalának ütközött. A szerelvényen utazók közül senki nem sérült meg.  A helyszínelés ideje alatt Kunfehértó és Kecskemét között pótlóbusz szállítja az utasokat- közölte a MÁVINFORM pénteken kora délután. A baleset tényét egyébként később érdeklődésünkre a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette.

-  Jelenlegi adataink szerint a személyautó vezetője felhajtott a földutat keresztező vasúti sínekre, ahol épp egy szerelvény közlekedett. A sofőr könnyebben megsérült- olvasható a szerkesztőségünknek küldött tájékoztatóban. A helyszínre mentőautó és mentőhelikopter érkezett, egyik olvasónk szerint a halasi tűzoltókat is riasztották. A MÁVINFORM később frissítette közleményét, abban az szerepelt, hogy a helyszíni szemle negyed négy körül befejeződött, újra közlekednek a vonatok Kiskunhalas és Kunfehértó között. 

Fotók: Kiskunhalasi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság