Az albérletének a vaskapuját is eladta a jánoshalmi férfi
Sziréna

Az albérletének a vaskapuját is eladta a jánoshalmi férfi

Tersti sértés, garázdaság, lopás is szerepel egy jánoshalmi férfi bűnlajstromán. A police.hu tájékoztatása szerint a 27 éves gyanúsított zsákmánya, többek között, 20 doboz cigaretta, televízió volt, de a saját bérleményének vaskapuját is eladta. E mellett még fizetés nélkül távozott egy étteremből.

A jánoshalmi rendőrök november 13-án délelőtt őrizetbe vettek egy 27 éves helybélit. A férfi a gyanú szerint még szeptemberben – rövid szóváltás után – bántalmazott egy fiatalt, akinek könnyű sérülései keletkeztek. Tettét azzal indokolta, hogy áldozata mutogatott neki- olvasható a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleményében. A gyanúsítottnak számtalan más bűncselekmény is van a rovásán.

Többek között egy dohányboltból ellopott 20 doboz cigarettát, egy ingatlanból pedig – besurranással – tévét emelt el. A bűnlajstrom ezzel nem ért véget: azért is feljelentették, mert az általa bérelt lakásból eladott jó néhány tárgyat, többek között az ingatlan vaskapuját. A gyanúsított még tavasszal betörte egy lakóház ajtaját, és onnan háztartási berendezéseket lopott el, júliusban pedig fizetés nélkül távozott egy étteremből. Orgazdaságot is elkövetett, amikor egy lopott nyakláncot beadott a zálogházba.A csalással, sikkasztással, pénzmosással, garázdasággal, testi sértéssel és többrendbeli lopással gyanúsított jánoshalmi lakost a nyomozók kihallgatták, majd kezdeményezték letartóztatását.

Fotó: police.hu