Baleset érte a mérkőzésre tartó balotszállási focistákat (galéria)
Sziréna

Baleset érte a mérkőzésre tartó balotszállási focistákat (galéria)

Súlyos baleset történt Balotaszálláson, a Meggyfa és a József Attila utca kereszteződésben. Egy Alfa Romeo sofőrje nem adta meg az elsőbbséget a védett úton haladó Fiatnak és öszeütköztek. A vétlen járműben a balotaszállási focicsapat három játékosa ült, az autó vezetőjét mentő szállította a kiskunhalasi kórházba.

A balotaszállási focicsapat három játékosa ült abban az autóban, amelyet baleset ért vasárnap délután a település belterületén, a Meggyfa és a József Attila utca kereszteződésében. A Fiat szabályosan közlekedett a József Attila utcán, de nem kapta meg az elsőbbséget és a vezető felőli oldalon nekihajtott egy Alfa Romeo. A Fiat egy ház kerítésének is nekiütközött. A helyszínre két mentőautót riasztottak és a halasi tűzoltók segítségére is szükség volt. Pillanatok alatt kisebb tömeg gyűlt össze a karambol hírére. Csapattársak, szurkolók, hozzátartozók figyelték aggódva a mentés pillanatait. A vétlen jármű sofőrjét a járókelők szabadították ki a roncsbók, ő a fején sérült meg, őt a kiskunhalasi kórházba szállították a mentők. A tűzoltók mindkét járművet áramtalanították. 

- Játékostársunkért mentünk, öt órakor meccsünk lett volna Soltvadkerten. Oldalról belénk jött egy autó,  a sofőrünk nem tehetett semmit- mesélte a helyszínen a vétlen Fiat egyik utasa.  A helyszínen azt az információt kaptuk, hogy a történtek ellenére a csapat elutazik a meccsre. Mindenképpen győzni akarnak, amit aztán sérült játékostársuknak ajánlanak. A karambol körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság közlekedésrendészete vizsgálja, úgy tudjuk, a vétkes sofőr elismerte felelősségét.