Baleset Fehértónál: négy sérültet vittek kórházba (galéria)
Sziréna

Baleset Fehértónál: négy sérültet vittek kórházba (galéria)

Két személyautó ütközött össze nem sokkal ezelőtt Kunfehértó közelében. A mentők négy sérültet szállítottak kórházba a helyszínről. Egy Renaultnak ment neki hátulról egy Mercedes, mindkét jármű az árokba került, a Renault fel is borult. A balesethez riasztották a kiskunhalasi tűzoltókat is. 

Baleset történt az 5412-es úton, Kunfehértó közelében hétfőn délután. A helyszínen megtudtuk, Kunfehértó irányába haladt egy Renault Megane személyautó. A sofőr balra akart kanyarodni,  ezt azonban már túl későn vette észre a mögötte haladó Mercedes vezetője, így hátulról nekiütközött a járműnek.

A vétlen autó az ütközést követően felborult, a másik autó is az árokba került. A Mercedes egyik kereke kiszakadt a helyéről.  A riasztott a jánoshalmi és kiskunhalasi mentők négy sérültet vittek a Semmelweis Kórházba. A halasi tűzoltók a két járművet áramtalanították.  A műszaki mentés és a helyszínelés idején előbb teljes, majd félpályás útzár volt.  A baleset pontos körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság közlekedésrendészete vizsgálja.