BMW hajtott Suzukiba a Jósika utcán
Sziréna

BMW hajtott Suzukiba a Jósika utcán

Ma délelőtt fél tíz körül két autó ütközött a Bethlen Gábor térről kivezető út Jósika utcába torkolló kereszteződésénél. A két járműben anyagi kár keletkezett, személyi sérülés nem történt. A helyszínre kiérkező rendőrök vizsgálják a baleset körülményeit, a Jósika utcába történő behajtást, mintegy félóráig akadályozta a két utat elzáró jármű.

Az eddigi információk szerint péntek délelőtt néhány perccel fél tíz előtt egy fekete színű, külföldi rendszámú BMW kombi kihajtott a Bethlen Gábor tér Spar felőli útszakaszáról és a védett útvonalon ott közlekedő magyar rendszámú Suzuki Ignis-be ütközött. A járművek elejében külső sérülési nyomok látszódtak, személyi sérülés nem történt, mentő nem érkezett a helyszínre.

A kiérkező rendőrök vizsgálják a baleset körülményeit, azt autók ütközési helyzetét 10 óra körül szüntették meg felszabadítva ezzel a Jósika utca egyik sávját. A BMW-t vezető férfi a helyszínen tartózkodásunk idején vitatta felelősségét. Az Suzuki Ignis sofőrje azt mondta, hogy ő szabályosan közlekedett a védett Jósika utcán, amikor a BMW belehajtott járművébe. A vizsgálat még folyik.