Életveszélyes ütés Fehértón
Sziréna

Életveszélyes ütés Fehértón

Információink szerint még mindig válságos állapotban van az a 24 éves halasi fiatalember, akit leütöttek vasárnap hajnalban egy kunfehértói diszkóban. A rendőrség közleménye szerint három halasit vettek őrizetbe, egyiküknek életveszélyt okozó súlyos testi sértés miatt kell felelnie.

 
Életveszélyes sérüléssel végződött egy szóváltás egy kunfehértói diszkóban. A megyei főkapitányság tájékoztatása szerint vasárnap hajnalban két társaság keveredett nézeteltérésbe egy szórakozóhelyen. Ennek az lett a következménye, hogy a 35 éves halasi K. Tibor megütött egy 24 éves halasi fiatalt.
 
Ő olyan súlyos koponya- és agysérülést szenvedett, hogy értesülésünk szerint életveszélyes állapotban a szegedi klinikára szállították. Még két férfit vettek őrizetbe, a 31 éves halasi B. János és a 33 éves M. Róbert jelenleg is a rendőrség vendégszeretetét élvezi. Hogy mi vezethetett az ütéshez és mi történhetett azon a hajnalon a fehértói szórakozóhelyen, a Tükör  újságírói igyekeznek kideríteni. Részletek a szerdán megjelenő számban.
Jáger Levente
A fotó illusztráció