Életveszélyesen megsebesítette a kisszállási vendéglőst a halasi férfi
Sziréna

Életveszélyesen megsebesítette a kisszállási vendéglőst a halasi férfi

A lányán esett állítólagos sérelem miatt vett elégtételt egy kisszállási vendéglősön egy kiskunhalasi férfi. A vendéglős életveszélyesen megsérült, miután az apa egy szerszámnyéllel fejbe ütötte.

A Kecskeméti Járásbíróság egy hónapra elrendelte a letartóztatását egy 35 éves kiskunhalasi férfinak, akit életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsítanak- közölte a Kecskeméti Törvényszék.

A gyanú szerint a férfi november 18-án, az esti órákban felkeresett egy kisszállási vendéglőt azért, hogy elégtételt vegyen a lányát ért állítólagos sérelem miatt. A férfi követelte, hogy a vendéglő tulajdonosa mutassa meg neki a helyszínen készült kamerafelvételeket, azonban a tulajdonos a kérést megtagadta. A férfi ekkor felkapta a bejárati ajtó előtt elhelyezett fa szerszámnyelet és azzal nagy erővel fejen ütötte a tulajdonost, aki az ütést következtében a földre esett és életveszélyesen megsérült, azonnali életmentő műtétre volt szükség.

A bíróság a büntetett előéletű gyanúsított letartóztatását a jelenlétének biztosítása, a bizonyítás megnehezítésének, illetve meghiúsításának, valamint a bűnismétlés veszélyének megakadályozása érdekében rendelte el.

A döntését az ügyészség és a gyanúsított tudomásul vette, míg a védő az ülésen nem vett részt, így neki még 5 munkanapja van a nyilatkozata megtételére. A végzés nem vált véglegessé.