Előzetesben a barbár támadók
Sziréna

Előzetesben a barbár támadók

Továbbra is kómában van az a 24 éves kiskunhalasi férfi, akit vasárnap hajnalban ütötték meg egy kunfehértói szórakozóhelyen. Közben a támadót és két társát a Kecskeméti Törvényszék és a Kiskunhalasi Járás Bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. A Halasi Tükör szerdán megjelenő számában még a cigányönkormányzat is elhatárolódik a barbár támadóktól.

Helyszíni információk szerint két rivális banda tagjai szólalkoztak össze egymással, amikor megpróbálta őket csitítani a fiatal srác. A fiút az egyik – a halasi bűnözői körökben jól ismert – bandatag úgy megütötte, hogy összeesett. Információk szerint csak egy ütést kapott, de az olyan helyen érte a fején, hogy életveszélyes állapotban vitték a barátai a halasi kórházba. Később kómába esett, azóta sem tért magához, jelenleg a szegedi klinikán egy speciális orvos csoport küzd az életéért.

A Halasi Tükör szerdán utcára kerülő friss számában szemtanúk szólalnak meg, nyilatkozik a tragikus esetről a szórakozóhely üzemeltetője, a rendőrség és a halasi cigány önkormányzat elnöke is, aki elhatárolódott a barbár támadóktól. A lap helyszíni fotókkal számol az ügy kapcsán őrizetbe vett gyanúsítottak előzetes letartóztatásáról, drámai, eddig még nem ismert részletek kerülnek napvilágra a tragikus ügyről.

Pozsgai Ákos