Féltékenységből életveszélyesen megsebesítette ismerősét a jánoshalmi férfi
Sziréna

Féltékenységből életveszélyesen megsebesítette ismerősét a jánoshalmi férfi

A féltékenység zöldszemű szörnyetege uralkodott el azon a férfin, aki e miatt ismerősének okozott életveszélyes sérüléseket. A jánoshalmi affér során a sértett azt hitte, hogy a barátjának az élettársa közeledik hozzá, ezért ő a tettek mezejére lépett. Bár ne tette volna, mert a bántalmazásba majdnem belehalt.

A büntetlen előéletű jánoshalmi férfi  tavaly július 1-én férfi ismerősével  iszogatott lakóhelyén, ahol jelen volt a vádlott élettársa is. Az éjszaka folyamán a nő kijelentései alapján a sértett úgy érezte, hogy közeledik hozzá. Ezért rövid idővel a távozása után visszament a házhoz és bekopogott azon az ablakon ahol  a nő aludt, de választ nem kapott. Ezután a férfi egy másik ablaknál próbálkozott, ezt már az elkövető hallotta meg, aki egy rövid beszélgetés erejéig beengedte ismerősét a házba, de aztán a sértett távozott- olvasható a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség közleményében.

Másnap a kora délután órákban a sértett ismét megjelent a háznál. A férfi behívta ismerősét, majd a konyhában kérdőre vonta, hogy előző este miért kezdett ki az élettársával. A sértett közölte, hogy nem csinált semmit, erre a vádlott arcon ütötte. A férfi az ütéstől elesett és beütötte a fejét a mosogatószekrénybe, majd a padlóra zuhant. Ezután az elkövető többször belerúgott a földön fekvő sértettbe, aki a bántalmazás következtében közvetlen életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség a férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja és ezért vele szemben szabadságvesztés büntetés kiszabását indítványozza. A férfi bűnösségéről a Kecskeméti Törvényszék fog dönteni.