Francia család karambolozott a Batthyány utcánál
Sziréna

Francia család karambolozott a Batthyány utcánál

Közlekedési baleset történt a Batthyány utca és az 53-as kereszteződésében vsárnap délelőtt, nem sokkal háromnegyed kilenc előtt.  Egy francia rendszámú szemlyautó és egy görög kamion ütközött össze az 53-as főút és a Batthyány utca kereszteződésében. A karambolhoz riasztották a halasi tűzoltókat is. 

Jelentős anyagi kárral járó baleset történt vasárnap délelőtt Kiskunhalason, Egy francia rendszámú Citroen Picasso személyautó közlekedett a felüljáró felöl az 53-as főút irányába. A kereszteződésbe érve tt nem adta meg az elsőbbséget a főúton balról érkező görög kamionnak és összeütköztek. Szeményi sérülés nem történt. Mint megtudtuk: a személyautóban egy család utazott. Az autójuk totálkárosra tört, nem tudni, hogy miként folytathaták majd az útjukat. A helyszínre riasztott kiskunhalasi tűzoltók áramtalanították a járművet. A kamionon gyakorlatilag karcolások keletkeztek. 

A balesettel érintett kerszteződésben a helyszínelés idejére torlódás várható, kérjük, óvatosan közelítsék meg azt. évek óta igény jelent meg, hogy ebben a csomópontban bizony elkélne a forgalomszabályozás. Volt, aki a körforgalomra, volt, aki a jelzőlámpára esküszik.