Halálos borulás Harkakötönynél: helyi sofőr a baleset áldozata (galéria)
Sziréna

Halálos borulás Harkakötönynél: helyi sofőr a baleset áldozata (galéria)

Egy murvás úton történt halálos baleset szombaton kora este Harkakötöny közigazgatási területén. Helyszíni információink szerint a helybéli sofőr Opeljével eddig ismeretlen körülmények között nekiment egy út szélén álló járműnek, majd felborult. Az Opel vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét nem tudták megmenteni.

Súlyos balesethez riasztották a mentőket, a rendőröket, valamint a kiskunmajsai és kiskunhalasi tűzoltókat. Harkakötöny közigazgatási területén, egy murvás úton autózott egy helybéi férfi Opeljével. A település belterülete felé haladt, amikor ismeretlen körülmények között nekiment egy út szélén álló autónak, majd a tetejére borult egy ház kerítése mellett. A kiérkező tűzoltók emelőpárnák segítségével szabadították ki a vezetőt és átadták a mentőknek. 

Mentőhelikopter landolt az esetnél, de a középkorú helybéli férfi életét nem tudták megmenteni. A helyszínelés idejére teljesen lezárták az utat a forgalom elől. A police.hu közleménye szerint a baleset körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság vizsgálja.