Halason ápolják a trafikrablót
Sziréna

Halason ápolják a trafikrablót

Súlyos fejsérülésekkel került a kiskunhalasi kórházba, majd szállították a szegedi klinikára egy bócsai dohánytrafik tulajdonosát, aki rajta ütött a betörőkön. Információink szerint szintén a halasi kórházban ápolják az egyik betörőt, akit a helyszínen sikerült elfogniuk a rendőröknek.

Múlt szombaton hajnali félnégy körül tört be egy 29 éves bonyhádi férfi és társa a bócsai dohányüzletbe. Kiszerelték a bolt ablakát, majd a trafikból kihordott dohánytermékeket zsákokba pakolták és egy kukába rejtették, hogy majd később elviszik.

Bár a rendőrségi jelentésből nem derült ki, de lapunk úgy tudja, hogy a bolt tulajdonosa tetten érte a betörőket, akikkel a helyszínen dulakodásba keveredett. A férfit súlyosan megsebesítették a fején, a kiskunhalasi kórházba szállította mentő, azóta viszont a szegedi klinikán kezelik.

Megsérült az egyik betörő is, a bonyhádi férfit szintén a halasi kórházba hozták, azóta a bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását. Társát még keresik a rendőrök. A nyomozók a helyszínen megtalálták a kukába rejtett cigarettákat, amit lefoglalt a rendőrség.

Pozsgai Ákos