Ittasan, jogsi nélkül bukott, aztán megint vezetett a halasi férfi
Sziréna

Ittasan, jogsi nélkül bukott, aztán megint vezetett a halasi férfi

Kétszer is meg akart lépni a rendőrök elől az a 27 éves kiskunhalasi férfi, aki sportot űzött abból, hogy érvényes vezetői engedély nélkül, alkalmanként még ittasan is volán mögé ült. Minden alkalommal lebukott, most pedig őrizetbe is vették.

Egy 27 éves kiskunhalasi sofőr vasárnap délelőtt személyautóval közlekedett a városban. A férfit ellenőrizni akarták a rendőrök, ám ő megpróbálta kivonni magát az intézkedés alól. Nem járt sikerrel, pár utcával odébb megállították a járőrök és igazoltatták. Azonnal kiderült, hogy nincs vezetői engedélye, mert a helyi járásbíróság és a rendőrkapitányság is eltiltotta a vezetéstől. A férfi nem volt ismeretlen a rendőrök előtt, előállították és őrizetbe vették, ugyanis ez már a sokadik szabálytalansága volt. 

A 27 évess helybéli zeptember 9-én úgy vezetett, hogy az eltiltás mellett még ittas is volt. A férfi ekkor sem állt meg a rendőrök jelzésére, de végül ez alkalommal is elfogták. Két héttel később ismét volán mögé ült, és egy szabálytalan tolatás során nekiment a mögötte parkoló személyautónak. A helyszínről anélkül távozott, hogy hátrahagyta volna az adatait, de a felelősségre vonást így sem úszta meg. A közlekedésrendészeti osztály munkatársai kezdeményezik az ittas állapotban elkövetett járművezetés és a többrendbeli járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett elkövetésével gyanúsítható férfi letartóztatását írta- a police.hu.

Még több cikk

Közlekedj, okosan!

Közlekedj, okosan!

193-mal az 53-as főúton

193-mal az 53-as főúton