Ittasan, jogsi nélkül őzet gázolt, majd a csomagtartóba tette
Sziréna

Ittasan, jogsi nélkül őzet gázolt, majd a csomagtartóba tette

Egészen szürreális történetet osztott meg a nyilvánossággal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság. Az éjszaka igazoltattak egy férfit, akinek nem volt jogosítványa, de részegen vezetett. Nem sokkal korábban pedig elgázolt egy őzet, amit aztán a csomagtartójába tett. A Harangos téren ért véget az út.

Tényleg megtörtént: Kiskunhalason, a Harangos téren ellenőriztek a rendőrök november 23-án éjjel háromnegyed egykori egy személygépkocsit és annak 36 éves sofőrjét. A kiskunmajsai férfi nem volt ismeretlen az egyenruhásoknak, mivel korábban ittas vezetés miatt fogták el, vagy úgy közlekedett egy autóval, hogy őt a járművezetéstől eltiltották. Az egyik igazoltatáskor azt is felfedték a rendőrök, hogy az autója rendszámát tette fel az éppen használt gépkocsira. A fenitek miatt eljárás indult vele szemben.

A hajnali intézkedés során ismét felmerült a gyanú, hogy ittasan vezetett, ezért mintavétel céljából előállították. Ezen felül eltiltás hatálya alatt közlekedett, valamint az igazoltatás előtt az 5402-es úton egy őzet ütött el, és a tetemet lopási szándékkal a kocsijába tette.  A rendőrök őrizetbe vették a 36 éves férfit és kezdeményezték letartóztatását.