Jókor volt, jó helyen Barna őrnagy
Sziréna

Jókor volt, jó helyen Barna őrnagy

Egy idegen férfira lettek figyelmesek az egyik halasi középiskola udvarán az intézmény dolgozói. Szóltak az éppen órát tartó Barna Zsolt őrnagynak, aki gyorsan elszámoltatta a láthatóan zavartan viselkedő embert. Kiderült, hogy nem sokkal korábban, az utcán meglopott egy rokkantkocsis asszonyt.

Jókor volt, jó helyen a  Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának megbízott vezetője, Barna Zsolt őrnagy. A rendőrtiszt az egyik helyi középiskolában tartott órát, amikor az ott dolgozók segítséget kértek tőle, mert az iskola udvarán egy idegen férfira lettek figyelmesek. Az egyenruhás azonnal kiment és megkérdezte a férfit, hogy mit szeretne. Az idegen szemmel láthatóan zavartan viselkedett, érthetetlenül kommunikált, a feltett kérdésekre ellentmondó válaszokat adott.

A férfi a helyszínen igazolta magát, az intézkedés során a zsebéből olyan okmány is előkerült, amely egy idős asszony nevére lett kiállítva. Az elszámoltatása során kiderült, hogy a rendőrrel való találkozás előtt egy időskorúval beszélgetett az utcán. Útbaigazítást kért tőle, majd hirtelen kikapta a rokkantkocsi kosarából a hölgy táskáját és elszaladt vele. A férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol az is kiderült, hogy több vagyon elleni bűncselekményt is elkövetett- írta a police.hu.