Halálos kerékpáros gázolás Pirtón
Sziréna

Halálos kerékpáros gázolás Pirtón

Súlyos baleset történt Pirtónál - közölte a katasztrófavédelem. Egy kamion kerékpárost gázolt, az esethez a kiskunhalasi tűzoltókat riasztották. A rendőrség legfrissebb közleménye szerint az 57 éves biciklis életét nem tudták megmenteni. 

Elhunyt a kerékpáros

Néhány perccel ezelőtt közleményt adott ki a rendőrség. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint  szeptember 21-én 8 óra 30 perc körül Pirtó belterületén, az 53-as számú főút 46-os kilométerénél egy kamionos elütött egy kerékpáros nőt. Az 57 éves asszony a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, kerülni a környező utcákban lehet.

Előzmények

Elgázolt egy kerékpárost egy kamion az 53-as főút 46-os kilométerénél, Pirtó térségében. Az eset során a biciklis a jármű alá szorult, a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók emelőpárnával avatkoznak be. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták- közölte a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. 

A fotó illusztráció