Kanyarodó helyijáratos busznak ütközött az Audi
Sziréna

Kanyarodó helyijáratos busznak ütközött az Audi

Egy indexelő, balra kanyarodó helyijáratos busznak ütközött egy Audi kedden délelőtt az 53-as főút és a Kolman utca kereszteződésében. A személyautó a kerékpárútra sodródott, ahol még közel 40 métert haladt tovább és nekiment egy villanyoszlopnak. A sofőrt mentő szállította a halasi kórházba.

Baleset történt kedden délelőtt a Sóstónál. A helyszínen megtudtuk: egy helyijáratos busz haladt az 53-as főúton , a Kolman utca kereszteződésénél balra szeretett volna fordulni a sofőr. Kitette az irányjelzőt, a manőver közben a mögüle érkező, előző Audival ütközött. A személyautó közel 40 métert ment még, a kerékpárútra sodródott és egy villanyoszlopnak nekiment. A kisszállási sofőr megsérült, őt mentővel a kiskunhalasi kórházba szállították.

Szemtanúja is volt a balesetnek. Ő azt mondta, hogy járművével a busz mögött állt, mert már megkezdte a kanyarodást. Az ő autójukat is megelőzte az Audi, ezután ütközött a busz oldalának. A helyszínelés idejére teljes útzár volt ezen a szakaszon, jelentős torlódás volt mindkét irányban.  A baleset pontos körülményeit a Kiskunhalasi Rendőkapitányság közlekedésrendészete vizsgálja.