Felismeri őket? Közük lehet egy motorlopáshoz
Sziréna

Felismeri őket? Közük lehet egy motorlopáshoz

Egy motor ellopásához lehet közük azoknak a fényképen látható személyeknek, akiknek a megtalálásához kérik a nyilvánosság segítségét. A bűncselekmény október végén történt - derült ki a police.hu közleményéből

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság  lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást. A police.hu közleménye szerint október 25-e és október 28-a között a kiskunhalasi Kuruc vitézek terén található parkolóból ismeretlenek eltulajdonították az UJE-793 forgalmi rendszámú motorkerékpárt. A motor fekete-szürke színű, 900 köbcentiméteres. A tank jobb oldala horpadt, illetve a műanyag borítás hiányzik róla.

A rendőrök a bűncselekménnyel összefüggésben keresik a fényképen látható személyeket. Kérjük, hogy aki felismeri bármelyiküket, vagy tudomása van arról, hogy hol lehet az UJE-793 forgalmi rendszámú motorkerékpár, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-76/513-356-os számon. A névtelensége megőrzése mellett a telefontanú 06-80/555-111-es számán, illetve a 112 központi segélyhívó számok valamelyikén is megtehető a bejelentés.