Kigyulladt egy  családi ház Kiskunmajsán, nyolc vízsugárral oltották a lángokat
Sziréna

Kigyulladt egy családi ház Kiskunmajsán, nyolc vízsugárral oltották a lángokat

Kigyulladt egy melléképület Kiskunmajsán, a lángok viszont átterjedtek egy  családi házra is. A helyi hivatásos és önkéntes tűzoltóegység mellett Kiskunhalasról, Kiskunfélegyházáról, valamint Ruzsáról is riasztottak tűzoltóautókat. Nyolc vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Frissítés:

A kiskunmajsai, kiskunhalasi, kiskunfélegyházi és és ruzsai hivatásos, valamint kiskunmajsai önkéntes tűzoltók nyolc vízsugárral eloltották Kiskunmajsán azt a tüzet, amely egy Kuksós utcai családi házban és annak melléképületében pusztított. A lángok a melléképületben csaptak fel, majd átterjedtek a nagy méretű családi házra és a garázsra. A tetőtér-beépítéses lakóház tetőszerkezete, a nappali, a lépcsőház és a garázs teljesen kiégett. A garázsból egy személyautót kimentettek a tűzoltók. A gázszolgáltató leszerelte a gázórát, és ledugózta a vezetéket.

Előzmények

Tűz ütött ki egy melléképületben Kiskunmajsán, a Kuksós utcában. A lángok átterjedtek a nagyméretű családi ház tetőszerkezetére is. A helyszínen már dolgoznak kiskunmajsai, kiskunhalasi és ruzsai hivatásos, valamint kiskunmajsai önkéntes tűzoltók, és úton van a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat, illetve egy kiskunfélegyházi hivatásos egység is. A tűzoltók nyolc vízsugárral oltják a lángokat- közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Helyszíni információk szerint a mentők is kiérkeztek, mert sérültje van a káresetnek.