Kigyulladt egy könnyűszerkezetes lakóház a Téglagyári úton (galéria)
Sziréna

Kigyulladt egy könnyűszerkezetes lakóház a Téglagyári úton (galéria)

Időben elhagyta az épületet az a négytagú család, miután tűz keletkezett az otthonukban vasárnap kora reggel, a Téglagyári úton. Az egyik szobában csaptak fel a lángok, amelynek oltását a szomszéd segítségével meg is kezdte a családfő, ám a könnyűszerkezetes házban gyorsan terjedt a tűz. A kiskunhalasi tűzoltók három vízsugárral avatkoztak közbe. Az épület lakhatatlanná vált.

Vasárnap reggel, nem sokkal hat óra után riasztották a kiskunhalasi tűzoltókat, mert kigyulladt egy lakóház a Téglagyári úton. A három járművel kiérkező egység tagjai azzal szembesültek, hogy a 96 négyzetméteres, könnyűszerkezetes épület tetőszerkezetére is átterjedtek a lángok. Három vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak közbe. Az oltást követően hőkamerával vizsgálták át a házat és elvégezték a szükséges utómunkálatokat. 

Az épület egy négytagú család otthona volt. Az idősebb fiúgyermek vettek észre a tüzet, ő kezdett el kiabálni. Mindenki el tudta hagyni a házat, amelyben már óriási volt a füst. A családfő a szomszéd segítségével megkezdte az oltást, amelyet aztán az időközben kiérkező tűzoltók fejezte be. - Nem volt esélyem, már a tetőbe is belekapott a tűz- mondta a férfi. A család otthona lakhatatlanná vált.