Kirabolta a volt élettársát
Sziréna

Kirabolta a volt élettársát

Néhány óra alatt elfogták a kiskunhalasi rendőrök azt a férfit, aki  kirabolta volt élettársát. A 19 éves helybéli lánytól pénzt vett el egykori kedvese. 

Egy 19 éves kiskunhalasi lány vasárnap délután bejelentette a rendőrségen, hogy néhány órával korábban volt élettársa kirabolta. A fiatal elmondta a rendőröknek, hogy délelőtt mozgássérült édesanyja megbízásából eladott egy négykerekű mopedet. Az ügyletet a háza udvarán bonyolította le, meg is alkudott a vevővel, aki a vételárat helyben kifizette.

A lány felhívta az édesanyát, hogy megkötötte az üzletet, majd a telefont és a pénzt eltette a kabátja zsebébe. Ekkor ért az ingatlanhoz a nő korábbi élettársa, egy 20 éves kiskunmajsai lakos. A vevő távozása után bementek az épületbe, ahol szó szót követett, végül a férfi a kanapén ülő nőt a földre lökte, letépte róla a kabátját, majd elszaladt- olvasható a police.hu oldalon.

A nyomozók a bejelentést követően a gyanúsított keresésére indultak, amelynek eredményeként őt 14 óra 30 perckor elfogták. A rablás bűntett elkövetésével gyanúsítható férfit – kihallgatását követően – őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A fotó illusztráció