Letartóztatták a halasi férfit, aki életveszélyesen megsebesített egy kisszállási vendéglőst
Sziréna

Letartóztatták a halasi férfit, aki életveszélyesen megsebesített egy kisszállási vendéglőst

A Kecskeméti Járásbíróság egy hónapra elrendelte a letartóztatását egy 35 éves kiskunhalasi férfinak, akit életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsítanak. Mint arról korábban beszámoltunk, az apa elégtételt akart venni a lányát ért sérelem miatt. Dühében egy szerszámnyéllel fejbevágta a kisszállási vendéglőst, akinek az életét egy műtét mentette meg.

A Kecskeméti Törvényszék közleménye szerint november 18-án, az esti órákban a 35 éves kiskunhalasi férfi felkeresett egy kisszállási vendéglőt azért, hogy elégtételt vegyen a lányát ért állítólagos sérelem miatt. Az apa követelte, hogy a vendéglő tulajdonosa mutassa meg neki a helyszínen készült kamerafelvételeket, azonban a tulajdonos a kérést megtagadta. A férfi ekkor felkapta a bejárati ajtó előtt elhelyezett fa szerszámnyelet és azzal nagy erővel fejen ütötte a tulajdonost, aki az ütést következtében a földre esett.

Életveszélyesen megsérült, életmentő műtétre volt szüksége .A bíróság a büntetett előéletű gyanúsított letartóztatását a jelenlétének biztosítása, a bizonyítás megnehezítésének, illetve meghiúsításának, valamint a bűnismétlés veszélyének megakadályozása érdekében rendelte el.A döntését az ügyészség és a gyanúsított tudomásul vette, míg a védő az ülésen nem vett részt. A végzés nem vált véglegessé.