Magukra vették a trágár beszólást, életveszélyes sérülést okoztak a csárda előtt
Sziréna

Magukra vették a trágár beszólást, életveszélyes sérülést okoztak a csárda előtt

Nem szolgáltak ki részegsége miatt egy nőt a kiskunhalasi buszállomás melletti csárdában, erre egy trágár beszólás volt a reakció. A vendéglátóhelyen italozott egy testvérpár, akik magukra vették az elhangzottakat. A vélt sérelem okán az időközben távozó nő után mentek és brutálisan bántalmazták az utcán. 

A kis híján tragédiába torkolló esemény tavaly január 19-én történt Kiskunhalason, a buszállomás meletti csárda előtt. A kiskunhalasi testvérpár tavaly január 19-én délután rokonaival a vendéglátóhelyen ivott, amikor a sértett betért és italt rendelt magának. A nőt azonban részegsége miatt nem szolgálták ki, ezért ezen felháborodva hangosan trágár kijelentést tett és távozott. A vádlottak magukra vették a szitkozódást, amitől idegesek lettek, mivel nem sokkal korábban halt meg az édesanyjuk- idézte a vádiratot az ugyeszseg.hu.

A férfiak utánaeredtek, a csárda előtti járdán közrefogták és előbb a fiatalabb vádlott, majd a fivére tenyérrel és ököllel ütlegelni kezdték a nő fejét. A sértett ennek következtében a földre került, ahol a vádlottak tovább verték és a fejét többször meg is rúgták. A helyszínre érkező nagybátyjuk állt közéjük és vetett véget a nő további bántalmazásának. A támadás következtében a sértett életveszélyes koponyasérülést szenvedett. A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség a két férfit társtettesként elkövetett életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja.

Fotó: ugyeszseg.hu