Megint a tilosban: két sofőr, jogsi nélkül bukott
Sziréna

Megint a tilosban: két sofőr, jogsi nélkül bukott

Fél órán belül két sofőr is lebukott Kiskunhalason azért, mert jogosítvány nélkül vezetett. Mindkét férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatásukat- kaptuk a hírt. Az elfogások kapcsán a rendőrség jelezte, hogy továbbra is fokozott figyelmet fordít az ilyen jellegű ellenőrzésekre. 

Újabb két sofőr bukott le, akik úgy ültek a volán mögé, hogy ezt nem tehették volna. A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság járőrei október 17-én délelőtt megállítottak egy 39 éves kiskunmajsai férfit, aki Kiskunhalason, a Polgár utcán közlekedett autójával. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a vezetőt a helyi járásbíróság egy évre jogerősen eltiltotta a járművezetéstől.

 Fél órával később a rendőrök egy másik férfit is igazoltattak, aki szintén a járművezetéstől eltiltás hatálya alatt állt. A 33 éves jászszentlászlói lakost a Kiskunhalasi Járásbíróság két év hat hónapra tiltotta  el a járművezetéstől. Minkét gépkocsi vezetőjét előállították a rendőrkapitányságra. Őket őrizetbe vették és kezdeményezték a bíróság elé állításukat. Mint megtudtuk: a rendőrség fokozott figyelmet fordít az ilyen jellegű cselekményekre és a jövőben is azon dolgozik, hogy kiszűrje a forgalomból a szabálytalankodókat.

A fotó illusztráció