Megütötte az ételfutárt, pénzbüntetésre ítélték a férfit
Sziréna

Megütötte az ételfutárt, pénzbüntetésre ítélték a férfit

A Kiskunhalasi Járásbíróság tárgyalás kitűzése nélkül 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélt egy 48 éves kiskunhalasi férfit, akivel szemben személyi szabadság megsértése, testi sértés és zaklatás miatt emelt vádat a Kiskunhalasi Járási Ügyészség. A határozat nem jogerős.

Kecskeméti Törvényszék Sajtóosztályának közlése szerint: a férfi 2021. szeptember 8-án Kiskunhalason egy kereszteződésben megállt egy ételhordó futárként közlekedő nő autója mellett és őt leszidta, mivel haladása során felverte a port lakhelyének közelében. A nő közölte, hogy sietnie kell és elhajtott, azonban a férfi követte őt, majd egy zsákutcánál megakadályozta a tovább haladását.

A nő a telefonjával egy fényképet készített a férfi gépkocsijáról és segítséget akart kérni, azonban a férfi benyúlt a nő autójába, őt rángatta, ordított vele, és megpróbálta kicsavarni a kezéből a telefonját. Eközben a könyökével megütötte a nő száját, leverte a szemüvegét, valamint betörte a telefonjának a kijelzőjét.

A nő 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Ezt követően a férfi a lakhelyéhez hajtott, ahová a nő követte őt, miközben segítséget hívott a helyszínre. Itt ismét szóváltás alakult ki közöttük, melynek során a férfi megfenyegette, hogy a rendőrök előtt is bántalmazza.