Megverte és ki is rabolta az idős férfit a halasi testvérpár
Sziréna

Megverte és ki is rabolta az idős férfit a halasi testvérpár

Tavaly szeptemberben történt egy rablás Kiskunhalason, amelynek áldozata egy idős férfi volt. A nyugdíjast a két támadója úgy megverte, hogy súlyosan megsérült. A helyi nyomozók aprólékos munkával felderítették, hogy kik a tettesek és el is fogták őket.

Egy kiskunhalasi férfi értesítette a rendőröket még tavaly szeptember 23-án éjszaka, hogy másfél órával korábban betörtek édesapjához, akit megtámadtak, miközben a lakását átkutatták. Az elkövetők pénzt vittek el az időskorútól, aki súlyosan meg is sérült- olvasható a police.hu közleményében.

A bácsi pontos személyleírást nem tudott adni az elkövetőkről, mivel sötét volt és meg is volt rémülve. A támadók abban bízhattak, hogy a homály elrejti majd őket. A kiskunhalasi rendőrök nem adták fel, és mindent megtettek, hogy elfogják az elkövetőket. A nyomozás során több adatot elemeztek és lassan felgöngyölítették a szálakat, melyek egy testvérpárhoz vezettek. A férfiakat elfogták a kiskunhalasi rendőrök, rablás miatt őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat is.

A fotó illusztráció