Négy fóliasátor és több száz körbála égett Bócsánál
Sziréna

Négy fóliasátor és több száz körbála égett Bócsánál

Négy település tűzoltói dolgoztak Bócsa külterületén, ahol négy fóliasátor kapott lángra. Az egyikben több száz körbála égett - közölte a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Az egységek hat vízsugárral oltották a lángokat.

11.48 óra Megfékezték a tüzet

A Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság legfrissebb közleménye szerint eloltották a tüzet,  négy fóliasátor, az egyikben több száz körbála égett Bócsa külterületén. A tűzhöz riasztott kiskőrösi, kiskunhalasi és kiskunmajsai hivatásos, valamint soltvadkerti önkormányzati tűzoltók hat vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a tüzet. A beavatkozást a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

Előzmények

Négy fóliasátor, az egyikben több száz körbála ég Bócsa külterületén. A tűzhöz riasztott kiskőrösi, kiskunhalasi és kiskunmajsai hivatásos, valamint soltvadkerti önkormányzati tűzoltók hat vízsugárral oltják a lángokat. A beavatkozást a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja- derült ki a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatójából.

A fotó illusztráció