Nyakon szúrta szállásadóját, őrizetben a keceli gyilkos
Sziréna

Nyakon szúrta szállásadóját, őrizetben a keceli gyilkos

Emberölés történt Kecelen, a gyanúsított helybélit már őrizetbe vette a rendőrség. A Bács-Kiskun Vármegyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az 54 éves férfi egy szóváltás során nyakon szúrta szállásadóját, aki a kórházban belehalt a sérüléseibe.

Június 14-én este egy keceli házban egy 54 éves férfi és szállásadója italozás közben összevesztek. A későbbi áldozat a lustasága miatt próbálta felelősségre vonni a nála lakó férfit, akit a ház körüli munkák elvégzésére fogadott fel. Az albérlő a szóváltás során mérgében fojtogatni kezdte a házigazdát, majd ököllel megütötte, végül elővett egy kést, amivel nyakon szúrta vitapartnerét- közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

A közlemény arra is kitért, hogy az esetnek szemtanúja volt, aki a szóváltás közben kimenekült a házból, és segítséget kért. A rendőrséget és a mentőket egy szomszéd azonnal értesítette, majd az áldozat segítségére siettek. A 66 éves férfit kórházba szállították, azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy elhalálozott. A gyanúsított a történtek után biciklivel akart elszökni, ám a járőrök a bűncselekmény helyszínének a közelében elfogták. Az emberölés bűntettével gyanúsítható keceli lakost a megyei bűnügyi igazgatóság munkatársai őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

Fotó: police.hu