Őrizetben az ukrán rabló
Sziréna

Őrizetben az ukrán rabló

Egy 20 éves ukrán fiatal rabolt ki egy középkorú férfit fényes nappal, Kiskunmajsán. A biztonsági kamerák felvételeinek és a jó személyleírásnak köszönhetően egy óra múlva már bilincs kattant a gyanúsított csuklóján.

Rablásról érkezett bejelentés a rendőrségre hétfőn kora délután. A telefonáló elmondta, hogy valaki egy kiskunmajsai bolt parkolójában megtámadott egy középkorú férfit: megütötte áldozatát, majd elvette húszezer forintját. Az esetnek volt szemtanúja, illetve rendelkezésre állt több biztonsági kamera felvétele, így a rendőrök forrónyomon kezdték meg a rabló üldözését- közölte a police.u.

Az összegyűjtött adatok arra utaltak, hogy a bűnelkövető nem helybéli, ezért a nyomozók felkeresték azokat a helyeket is, ahol külföldiek fordulhatnak meg. Többek között a jó személyleírásnak köszönhetően alig egy óra alatt felkutatták és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 20 éves ukrán állampolgárt. A fiatalt rablás miatt kihallgatták és őrizetbe vették. A rendőrök megtalálták nála az erőszakos úton szerzett pénzt, amit a sértett visszakapott. A nyomozók kezdeményezik a külföldi férfi letartóztatását.

A fotó illusztráció