Elfogták a reggeli betörés gyanúsítottját (galéria)
Sziréna

Elfogták a reggeli betörés gyanúsítottját (galéria)

Úgy tudjuk, hogy egy férfi több lakásba is betört a Kossuth utcai társasházban. A rendőrség nagy erőkkel érkezett a helyszínre, mert azt az információt kapták, hogy az elkövető még az épületben bújkál. A kutatásba drónt is bevetettek, helyszíni információk szerint a férfinek már korábban sikerült egérutat nyernie. Hamarosan fényképes közleményt ad ki a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

14.23 óra: Elfogták a reggeli betörés gyanúsítottját

A legfrissebb információink szerint délelőtt 11 óra körül elfogtak egy férfit a rendőrök a Csipke Hotelnél. Elszámoltatása folyamatban van. Elsődleges adatok szerint ő a reggeli betörés gyanúsítottja. Részletek a 19 órakor kezdődő híradóban!

Előzmények

Több olvasónk is jelezte és mi is láttuk a szerkesztőségünk ablakából, hogy rendőrautók fékeztek a Kossuth utcai társasház elé. Nem sokkal később újabb egységek érkeztek. Helyszíni információk szerint csütörtökön kora reggel egy férfi több lakásba is betört. Őt keresték nagy erőkkel az egyenruhások és a nyomozók. Még a tetőre is kimásztak. Drónt is bevetettek, a gép felülről pásztázta az épületet és a mellette lévő parkot. A kutatás során olyan nyomokra bukkantak a rendőrök, hogy az elkövető elhagyta a helyszínt. Az ügyben hamarosan fényképes közleményt és felhívást ad ki a megyei főkapitányság.