Saját élettársát „ árulta” a halasi férfi
Sziréna

Saját élettársát „ árulta” a halasi férfi

A saját élettársát és egy másik nőt is szexpartner kereső oldalakon „árulta”egy kiskunhalasi férfi. Még arra is ügyelt, hogy a különböző szolgáltatások tarifáját meghatározza. Az üzlet ment, a férfi pedig ebből élt, de lebukott. 

Kerítés és kitartottság miatt emelt vádat a Kiskunhalai Járási Ügyészség egy helybéli ellen. A férfi 2019. februárja és 2020. júliusa között közreműködött abban, hogy élettársa, valamint egy másik nő anyagi ellenszolgáltatásért alkalmi szexuális szolgáltatást nyújtsanak különböző személyeknek, akikkel jellemzően internetes szexpartner kereső oldalakon feltett hirdetések alapján kerültek kapcsolatba.A férfi esetenként közvetítőként is eljárt a prostituáltak, valamint „ügyfeleik” között, illetve koordinációs tevékenységet folytatott. Esetenként meghatározta a szexuális szolgáltatást konkrét tartalmát és annak ellenértékét is- olvasható a Kecskeméti Törvényszék közleményében.

A prostituáltakat több esetben beszámoltatta, illetve a kapott ellenérték kapcsán elszámoltatta. Élettársának szállást is foglalt egy appartmanban, míg a másik nőnek a prostitúciós tevékenység nyújtásának helyszínére való eljutásban nyújtott segítséget. Mindezen túlmenően folyamatosan felügyelte azt, hogy a prostituáltak hirdetései elérhetők legyenek. A befolyt jövedelemből minden esetben részesült, amit felélt, kizárólagosan ebből tartotta fenn magát. A férfi feltételes szabadságra nem bocsátható. A Kiskunhalasi Járásbíróság 3 év 6 hónap börtönre és 4 év közügyektől eltiltásra ítélte vádlottat, és feltételes szabadságra nem bocsátható.  A végzés nem jogerős. 

A fotó illusztráció