Súlyos balesetek a Halas környéki utakon, mentőhelikopterek a helyszínen
Sziréna

Súlyos balesetek a Halas környéki utakon, mentőhelikopterek a helyszínen

Szinte egy időben történt két súlyos baleset a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság illetékességi területén. Az 55-ös főúton két autó ütközött a 48-as kilométerszelvényben, teljes útzár mellett folyik a helyszínelés és a műszaki mentés. Kiskunhalas és Kiskunmajsa között szintén járművek ütköztek,  négy súlyos sérültje van a karambolnak.

Két súlyos baleset is történt Kiskunhalas környékén az elmúlt egy órában. Személygépkocsik karamboloztak az 55-ös főút 48-as kilométerszelvényénél, Kisszállás térségében, délután fél három körül. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók feszítővágóval kiemeltek egy utast az egyik járműből. A helyszínre egy mentőhelikopter és a rendőrség is megérkezett. A megyei hírportál helyszíni információi arról szóltak, hogy az egyik utas életét vesztette. Egy olvasónk elmondása szerint egy VW Passat, valamint egy Nissan Almera volt érintettje az eseménynek.

Három óra körül frontálisan ütközött össze két gépkocsi a Kiskunhalas és Kiskunmajsa közötti út 39-es kilométerszelvényénél. A kiskunmajsai hivatásos és önkéntes, valamint a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók mellett a társhatóságok járművei és két mentőhelikopter érkezett a helyszínre. A tűzoltók feszítővágóval szabadítottak ki egy utast az egyik kocsiból. A hatósági beavatkozás idejére lezárták az érintett útszakaszt- írta a katasztrófavédelem. Mint megtudtuk: egy Toyota Yaris és egy Mercedes Vito ütközött. Négy súlyos sérültje van a balesetnek, egyiküket mentőhelikopter szállította kórházba.