Tényleg van ilyen: elaludt a betörő
Sziréna

Tényleg van ilyen: elaludt a betörő

Több betörést és lopást is elkövetett az a férfi, aki a napokban bukott le. Mondjuk az nem volt hétköznapi, ahogy elkapta őt a rendőrség. A gyanúsított betört egy kiskunmajsai házba, ott azonban elaludt és a tulajdonos rátalált, így értesítette a járőröket.

Kiskunmajsán április 17. és szeptember 4. között több betöréses lopásról érkezett bejelentés. Több esetben kerítéseken átmászva jutott be az elkövető az ingatlanokba. Nemcsak magánházakat, hanem üzleteket is kiszemelt a tolvaj, aki többek között laptopot, készpénzt és egy karton energiaitalt lopott el- írta a police.hu.

Szeptember első hetében az elkövető az egyik kiskunmajsai ház kamrájának ablakát betörve jutott az ingatlanba, ahol egy hangfalpárt akart ellopni, de végül az egyik ágyon elaludt. A szomszédban tartózkodó sértett észrevette a hívatlan látogatót, ezért értesítette a kiskunmajsai rendőröket, akik a helyszínen felébresztve elfogták a 26 éves helyi férfi. Kihallgatását követően a gyanúsítottat lopások miatt őrizetbe vették a nyomozók, akik kezdeményezik letartóztatását.