Tőrkéssel akarta elérni a halasi férfi, hogy a barátnője vele töltse a karácsonyt
Sziréna

Tőrkéssel akarta elérni a halasi férfi, hogy a barátnője vele töltse a karácsonyt

Kissé szürreális az, ha valaki a barátnőjét tőrkéssel kényszeríti arra, hogy töltse vele a karácsonyt. Pedig ez megtörtént 2020. decemberében Kecelen. A kiskunhalasi férfi nem tudni milyen indíttatásból gondolta az, hogy a nő igent mond. Most a bíróság előtt kell felelnie ezért.

A vádirat szerint a kiskunhalasi férfi érzelmi viszonyban állt egy keceli nővel, azonban sokat veszekedtek. 2020. december 25-én, délben, a pár együtt volt a férfi nővérénél, ahol a nyakát megragadva a férfi már ekkor megfenyegette a nőt azzal, hogy kinyírja, ha nem lesz vele este.  Ezután a nap további részét a nő a keceli otthonában a szüleivel és testvérével töltötte. A délután folyamán a vádlott váratlanul beállított és ellentmondást nem tűrően közölte, hogy barátnőjének vele kell mennie. Mivel a sértett erre nem volt hajlandó, a férfi szakítással fenyegetőzve távozott. Egy óra múlva azonban visszatért és hátulról átfogva felemelte a sértettet azért, hogy kicipelje az autójába. A jelenlévő családtagok megakadályozták és távozásra szólították fel.

Ekkor a férfi közölte, hogy mindenkit kinyír, ha kell, majd kiment az autójához és egy tőrkéssel tért vissza a házba. A vádlott a kezében lévő tőrkést a sértett anyjának szegezve ismét felszólította a barátnőjét, hogy menjen vele, különben leszúrja az anyját. A férfi családtagok a vádlottat félrehúzták, aki ezután a késsel a hűtőládára csapott. Amikor az anya a rendőröket akarta hívni, a vádlott kicsavarta kezéből a mobiltelefont. A sértett testvérének időközben sikerült segítséget hívni, a rendőrök érkezésének hírére az elkövető elhagyta a házat.Az ügyészség a férfit erőszakkal, felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés és személyi szabadság megsértésének bűntettével, valamint minősített zaklatás vétségével vádolja. Ügyében a Kiskőrösi Járásbíróság fog dönteni.

Fotók. ugyeszseg.hu