Tűz volt egy családi házban a Huszár utcában (galéria)
Sziréna

Tűz volt egy családi házban a Huszár utcában (galéria)

Kigyulladt egy családi ház terasza pénteken délután Kiskunhalason, a Huszár utcában. A kiskunhalasi tűzoltókat 13 óra körül riasztották, három járművel érkeztek a helyszínre. Értesítették a mentőket is,  egy édesanyát, valamint a kisfiát vizsgálták meg, de nem kellett kórházba szállítani őket. A kiérkező egységek két vízsugárral, kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Füst lepte el pénteken délután, háromnegyed egy körül a kiskunhalasi Huszár utcát. A szomszédok észlelték ezt, azonnal hívták a tűzoltókat. A halasi egységek három járművel érkeztek ki a helyszínre, ahol a terasz már lángokban állt, de a tűz átterjedt a konyhára és a tetőszerkezetre is. Az épületben egy édesanya és kisgyermeke tartózkodott, aki ki tudtak jönni az utcára. A mentőket is értesítették, megvizsgálták a nőt, valamint a kisfiát, de nem kellett őket kórházba szállítani. 

A halasi tűzoltók két vízsugárral, kéziszerszámokkal oltották el a lángokat, légzésvédelem használata mellett. Az utómunkálatok során ventilátorral szellőztették át az épületet. Meg kellett bontani a tetőt is. A szűk utcában az oltás idején nem lehetett közlekedni.