Tűzvizsgálat deríti ki, hogy miért gyulladt ki a majsai Spar
Sziréna

Tűzvizsgálat deríti ki, hogy miért gyulladt ki a majsai Spar

Vasárnap éjszaka kigyulladt a kiskunmajsai Spar Áruház raktára, a lángok pedig átterjedtek a tetőszerkezetre is. Több mint 40 tűzoltó dolgozott a helyszínen, az oltási munkálatok órákat vettek igénybe. Már megkezdődött a tűzvizsgálat, amely a keletkezési okot igyekszik felderíteni, a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. közleménye szerint az üzlet 23 dolgozójának ajánlottak munkát. 

Mint arról vasárnap éjszaka hírportálunk is beszámolt, kigyulladt a kiskunmajsai Spar Áruház. A lángok a teljes raktárt és a tetőszerkezet egy harmadát érintették. A helyszínre a kiskunhalasi, a kiskunfélegyházi, a kiskunmajsai, a kisteleki és a ruzsai hivatásos, valamint a helyi önkéntes tűzoltók vonultak, több mint 40 fővel. Az oltási munkálatok több órát vettek igénybe. Szerencsére az esetnek nincs sérültje. Az eset kapcsán tájékoztatást kértünk a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft-től. Maczelka Márk kommunikációs vezető az alábbi közleményt küldte meg szerkesztőségünknek. 

- A tűz a 950 négyzetméteres áruház raktárából indult ki vasárnap este 9 és 10 óra között. A keletkezés oka egyelőre nem ismert, pontos választ a tűzoltósági vizsgálat adhat majd erre a kérdésre. Az áruház ezen a napon délután 3 órakor zárt be, így az épületben nem tartózkodott senki. Az üzlet dolgozói létszáma 23 fő, akiknek természetesen ajánlottunk már munkát. Az eset kapcsán keletkezett anyagi kár jelentős, de a pontos mértéke még nem megállapítható- kaptuk a tájékoztatást.

Fotó: Donka Ferenc (MTI)