Villanyoszlopnak ütközött egy Audi az 53-as főúton (galéria)
Sziréna

Villanyoszlopnak ütközött egy Audi az 53-as főúton (galéria)

Könnyebb fejsérüléssel szállította a mentő a kiskunhalasi Semmelweis Kórházba azt a férfit, aki Audijával villanyoszlopnak ütközött az 53-as főúton belterületi szakaszán. Az autó a Batthyány utcai kereszteződés irányából közlekedett, amikor a feltételezések szerint elalvás miatt letért az útról és kidöntötte a közvilágítási oszlopot. A sofőrnél felmerült az ittasság gyanúja.

Jókora csattanást hallott és nagyon megijedt az a kerékpáros, akitől néhány méterre egy Audi kidöntött egy villanyoszlopot az 53-as főút, Fejérföld utcai szakaszán. A baleset szombaton délután, nem sokkal három óra után történt. A közvilágítási oszlop szerencsére az árokba dőlt, a leszakadt vezetékekben pedig nem volt áram. A sofőr saját maga szállt ki az autóból, a mentők helyszíni ellátást követően, könnyű fejsérüléssel a kiskunhalasi Semmelweis Kórház sürgősségi osztályára szállították. Mivel felmerült nála az ittasság gyanúja, ezért majd vérvétel is vár rá.

A műszaki mentésben a kiskunhalasi tűzoltók vettek részt, áramtalanították az Audit, majd megtisztították az úttestet a törmeléktől. Az áramszolgáltató szakemberei is a helyszínre érkeztek, a forgalmat a rendőrség irányítja. Jókora dugó alakult ki az egyébként is forgalmas szakaszon. A baleset pontos körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság közlekedésrendészete vizsgálja.