Volt évfolyamtársa rabolta ki a halasi fiatalt
Sziréna

Volt évfolyamtársa rabolta ki a halasi fiatalt

Csak öt nappal a kirablása után tett feljelentést egy kiskunhalasi fiatalkorú. A police.hu közleménye szerint a helyi rendőrök rövid időn belül kézre kerítették a 18 éves elkövetőt. 

Egy  kiskunhalasi fiatalkorú feljelentést tett a rendőrségen, mivel elmondása szerint általános iskolai volt évfolyamtársa öt nappal korábban kirabolta. A sértett elmondta, hogy az utcán odajött hozzá egykori ismerőse és pénzt kért tőle. Miután 200 forintot adott neki, továbbsétált, de ez az összeg nem volt elég a férfinak, így arra kérte a fiatalt, hogy a nála lévő pár száz forint helyett adjon neki egy 1000 forintos bankjegyet. A fiatal belement a pénzváltásba, de az elkövető kitépte a címletet a kezéből. Ezt a sértett visszakövetelte, de ekkor a férfi fellökte és elment a helyszínről. A fiatalkorú súlyosan megsérült. 

A kiskunhalasi nyomozók egy napon belül elfogták a rablással gyanúsítható 18 éves helyi férfit, aki kihallgatásán beismerő vallomást tett. A rendőrök őrizetbe vételét követően kezdeményezték a gyanúsított letartóztatását. Az eset kapcsán  a rendőrség jelezte: ha bűncselekményt követtek el Ön ellen, haladéktalanul tegyen feljelentést! Az ezzel kapcsolatos információkat ide kattintva olvashatja!