Get Adobe Flash player

kb majsa cimA Kiskunmajsával rendre nagy csatát vív a KB Autoteam SE a megyei női kézilabda bajnokságban. Vasárnap is így történt. A sportcsarnokban több mint száz szurkoló biztatta a csapatokat. A Majsa erősen kezdett és próbálta tartani a hazai csapatot. A nagy küzdelemben nem kímélték egymást a játékosok és gyakran kellett a bíróknak közbeavatkozni. Az utolsó 10 percben úgy látszott simán győz a bajnok Halas, de ekkor a kockázatos letámadásos taktika bejött a vendégeknek és drámai végjáték következett, amit végül Virág Erika csapata nyert meg. KB Autoteam SE- Kiskunmajsai KC 28-26 (14-12)

Bővebben...

Jó hangulatú, remek versenyt rendezett a kiskunhalasi Bowling és Squash Centrum, a seniorok országos ranglistaversenye a Modinvest Kupáért zajlott. Magunk is megtapasztalhattuk, hogy a 35 év felettiek is fitten, nagy lendülettel meccseltek egymással és bizony a lelkesedést a fiatalabb kortársaik is megirigyelhetnék. Szűcs János Dezső szervező azt mondja, aki eljött, biztosan jól érezte magát.

Bővebben...

Vasárnap ismét benépesült a Buborék, ezúttal a 2006-os korosztály számára rendeztek felkészülési tornát. A Lejóker Kupán a házigazda Szilády RFC mellett a Baja, a Szekszárd, a KLC-Kecskemét, az UFC Kecskemét és Szeged nevezett a megméretésre, ám a Baja helyett az utolsó pillanatban a hazaiak második csapata ugrott be. Rencsár József együttese magabiztosan tartotta itthon a míves serleget.

Bővebben...

Közel 180 fiatal, tehetséges birkózó és majd' kétszer annyi felkészítő, hozzátartozó foglalta le vasárnap reggeltől a Kossuth utcai sportcsarnokot. A Kiskunhalasi Birkózó Klub a házigazdája a területi diákolimpia döntőjének. Négy megye legjobbjai jöttek el a rangos megméretésre, Tihanics Tibor versenyigazgató, a Magyar Olimpiai Bizottság tagja elismerősen szólt a halasiak szervezőkészségéről és azt mondta: a feltörekvő egyesület egyre jelentősebb szerepet tölt be a sportágban. Mester Krisztián aranyérmet nyert.

Bővebben...

A Kossuth utcai sportcsarnokban rendezték meg az U19-es futsal megyei döntőt, amelyen öt csapat lépett pályára. A hazaiakat a Kiskunhalasi FC képviselte, ezúttal a Rákóczi Kupán még ellenfélként szereplő játékosok ezúttal, iskolájuktól függetlenül egy csapatot alkottak. Ez a felállás tökéletesen működött, ugyanis a halasiak a második helyen végeztek, a Kerekegyháza mögött.

Bővebben...

Az egyre figyelemreméltóbb eredményeket felmutató Kiskunhalasi Birkózó Klub lesz a házigazdája a délterületi diákolimpiának. Csapi Antal elnöktől megtudtuk, hogy legalább 150 versenyző lép majd szőnyegre vasárnap fél tizenegytől, a Kossuth utcai sportcsarnokban. Három halasinak (képünkön) is szurkolhatunk majd. Az egyesület egy héttel korábban, az U23-as női bajnokságon Felhő Viktóriának köszönhetően egy aranyéremmel hangolt a hazai rendezésű megméretésre.

Bővebben...

Úgy tűnik, hogy szépen alakul a halasi kötődésű Szűcs Kristóf karrierje, aki a közelmúltban kapta meg élete első profi szerződését az Újpesttől. Azóta nagyot fordult vele a világ, ciprusi edzőtáborban vett részt, felkészülési meccsen játszott és lehetőséget kapott Nebojsa Vignjevic vezetőedzőtől a Zalaegerszeg elleni Magyar Kupa meccsen is. Az már csak hab a tortán, hogy a napokban tudta meg, vasárnaptól ott lehet az U21-es válogatott telki edzőtáborában.

Bővebben...

Mint korábban a Kiskunhalasi Lovas és Szabadidő Központ tájékoztatóján elhangzott kiemelt versenyek rendezésére számítanak idén a Hirling József Lovasparkban. A Díjugrató Szakbizottság nyilvánosságra hozta honlapján a közelmúltban hozott döntését versenynaptár ügyben. E szerint három kiemelt megméretés házigazdája lehet Kiskunhalas. A hagyományos május 1-i lovasnapokon, a továbbfejlesztett Grand Prix sorozat első állomása városunk lesz. Visszatér az országos bajnoki döntő hozzánk szeptember elején és ismét mi rendezhetjük a tenyészversenyt októberben. Ezek mellett több kisebb díjugrató események helyszíne lesz a lovasbázis.

Bővebben...

Németországból, Svédországból, Erdélyből és az országunk minden tájékáról várnak vendégeket a legnagyobb múltú középiskolás diákkézilabda-tornára, a Bibó Kupára. A legendás sorozat 1968-ban indult a Szilády Áron Gimnázium bitumenes pályáján, az elmúlt 49 esztendő alatt több ezer játékos fordult itt meg, köztük sokan válogatottak, olimpiai, világbajnoki résztvevők lettek. A Bibó István Gimnázium szervezőcsapata már nagyon készült az ötvenedik kupára, amelyet március 10-12. között rendeznek.

Bővebben...

A Sport az Esélyért Kiskunhalasi Egyesület a házigazdája annak a grassroots labdarúgó tornának, amelyet a Magyar Labdarúgó Szövetség és a Magyar Speciális Olimpia Szövetség indított útjára. A Kossuth utcai sportcsarnokban hat település csapata focizott egymással, a lényeget az egyik résztvevő sportoló frappánsan fogalmazta meg, cél az, hogy jól érezzék magukat. A jelek szerint ez tökéletesen sikerült is.

Bővebben...

trans 
Get Adobe Flash player

Notice: Undefined index: v in /var/www/modules/mod_vidbox3/mod_vidbox3.php on line 47
Képújsághirdetések
trans 
Get Adobe Flash player

Hírnaptár

Február 2017
H K Sz Cs P Sz V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5