25. születésnapját ünnepelte a Faddikorr Kft. (galéria)
Gazdaság

25. születésnapját ünnepelte a Faddikorr Kft. (galéria)

Ünnepelt a Faddikorr Kft. szombaton. Családi napra hívta vendégül munkatársait a vállalkozás vezetése székhelyén, Kunfehértón. Játékos vetélkedők, különleges autó bemutató, arcfestés, ugrálóvár, üzembemutató és köszöntők közepette, ebéddel egybekötött születésnapi parti keretében ünnepelték meg negyedszázados évfordulójukat. A jubileum alkalmából dolgozói elismeréseket adott át a cégvezetés több munkatársának.

Nagy nap egy vállalkozás életében, ha megéri az első negyedszázadot. Az 1996 óta működő Faddikorr Kft. megérte ezt a napot és munkatársainak családi születésnapi rendezvényt szervezett ez alkalomból kunfehértói telephelyén. A vállalkozás bortároló, erjesztő, élelmiszeripari, veszélyes és éghető folyadékok tárolására alkalmas tartályokat és nyomástartó edényeket, berendezéseket készít.

Érkeznek a vendégek

A Faddikorr Kft. termékei a legmagasabb minőséget képviselik, neve jól cseng idehaza, Európa nyugati és keleti felében egyaránt a szakmában. A családi vállalkozás következetes, kitartó munkája és folyamatosan a fejlődést és bővülést képviselő szemlélete stabil, életképes, komoly jövő elé néző céget teremtett az Dél-alföld közepén. A Faddikorr Kft. nagyszámú munkavállalónak és családjaiknak teremtett megélhetést a Homokhátságon az elmúlt 25 évben.

Kerényi János országgyűlési képviselő köszöntőt mond

Faddi János és felesége, Faddiné Gyöngyi asszony, alapító tulajdonosok fogadták október 16-án már kora délelőtt az érkező vendégeket a cég telephelyén felépített ünnepi sátor előtt. A vendégvárásban a vállalkozás vezetésében komoly szerepet játszó második generáció, ifj. Faddi János és Varga-Faddi Enikő is részt vettek.

Huszár Zoltán Kunfehértó polgármestere köszönti a cégvezetést

Az ünnepség délelőtt 10 órakor kezdődött, amely során Faddi János tulajdonos ügyvezető (címképen), több száz vendég előtt elevenítette fel az elmúlt negyedszázad főbb eseményeit, a kezdeti 3-4 fővel induló kisvállalkozástól a mára tucatnyi üzemcsarnokkal rendelkező, közel száz főt foglalkoztató gyártó üzemig. A születésnapos vállalkozást, vezetését és munkatársait közéleti szereplők is köszöntötték a jubileum alkalmából.

Elismerésben részesült Harnóczi Lászlóné Ani könyvelő (középen)

Elsőként Dr. Kerényi János országgyűlési képviselő mondott köszöntőt. A politikus azzal kezdte, hogy elsősorban barátként érkezett, aki több évtizede, a szakmája kezdeti időszakában megismert Faddi Jánoshoz és családjához érkezett. Nagy örömmel állapította meg, milyen hatalmas változáson ment át a Faddikorr Kft.. Kiemelte, hogy lenyűgöző a cég önfejlődési készsége, amit folyamatosan saját erőforrásokon és sikeres pályázatokon keresztül erősít. Mint mondta, szükségtelen részéről lobbizni egy-egy sikeres pályázat érdekében, mert profin végzik ezt a Faddikorr Kft. jól képzett, felkészült munkatársai. 

A dolgozók megajándékozták a Faddikorr Kft. tulajdonosait

Köszöntőt mondott Kunfehértó polgármestere, Huszár Zoltán is a vendégek előtt és ajándéktárgyakat adott át a cégtulajdonosnak és vezetésnek. Beszédében, stabil, jó megélhetést biztosító munkaadóként emlegette a Faddikorr Kft.-t, amelynek vezetése mindig nagy figyelmet fordított a társadalmi szerepvállalásra. Köszönetet mondott Kunfehértó lakossága nevében a mindig nagyvonalú és folyamatos támogatásért, amit a település közösségének adott a vállalkozás. Mint ismert a Faddikorr Kft. névadó támogatója a Faddikorr-Kiskunhalasi FC megyei I. osztályú labdarúgó csapatnak (szerk.).

A gyermekek sokoldalúan kapcsolódhattak ki a családi napon

A köszöntők után elismerések átadására került sor. A Faddikorr Kft. törzsgárda tagjainak, akik már a cég tevékenységének kezdeténél segítették a munkát, jutalmat adott át Faddi János ügyvezető és felesége, Faddiné Gyöngyi gazdasági vezető. Elismerésben részesült Harnóczi László Ani könyvelő, Schütz Attila lakatos, hegesztő, Turán István lakatos, hegesztő, áruszállító és Illés Ferenc lemezmegmunkáló.

Részlet az üzemcsarnokok bemutatójából

Az elismeréseket követően meglepetés ajándékátadás következett. A Faddikorr Kft. dolgozói állománya nevében Turán István és Lukácsné Németh Zsuzsa virággal, ajándékkal és óriási, a dolgozók csoportját ábrázoló, keretezett fotóval ajándékozták meg a cégtulajdonos házaspárt, Faddi Jánost és Faddiné Gyöngyi asszonyt.

A szakember-utánpótlás bíztosított

A rendezvényen ezt követően különböző vetélkedőkre, családi, szabadidős programokra került sor. Lehetősége nyílt a legkisebbeknek ugrálóvárban játszani, vagy arcfestésen részt venni. Az autók iránt érdeklődők különleges amerikai sportkocsikat, old timereket nézhettek meg, igény szerint próbálhattak ki. Az ebédig csoportokban, több turnusban a meghívott vendégek gyárlátogatáson vehettek részt szakavatott idegenvezetővel. A megjelentek valamennyien a cégnél készült, emblémás fémkulcstartót kaptak ajándékba. Délben több fogásos ebéddel lepték meg a meghívott vendégeket. A Faddikorr Kft. születésnapi rendezvénye teljes ellátás mellett munkatársi barátkozással, beszélgetéssel folyatódott késő délutánig.

Faddi János pohárköszöntőt mond

A Faddikorr Kft. születésnapi rendezvényéről további részleteket a Halas Televízió hétfő esti híradójában (19.00 óra) osztunk meg olvasónikkal, nézőinkkel.