(►) Átadták a Színvonal-Bau Kft. új telephelyét
Gazdaság

(►) Átadták a Színvonal-Bau Kft. új telephelyét

Komoly mérföldkő volt a mai nap a kiskunhalasi Színvonal-Bau Kft. életében. A több évtizedes múltra visszatekintő építőipari cég új telephelyét avatták fel, ünnepélyes keretek között.

Ezentúl a Szegedi út 75. szám alatt érdemes keresni a kiskunhalasi Színvonal-Bau Kft-t, hiszen az ott lévő Ipari Park területén épített új telephelyet a vállalkozás. Az ünnepélyes átadásra csütörtökön délelőtt került sor.

A cég ügyvezetője az ünnepségen röviden ismertette vállalkozása történetét, meghatározó mérföldköveit, majd pedig egyesével köszönetet mondott minden olyan partnerének, akik az évtizedek során bizalmat szavaztak a Színvonal-Baunak.

Ádám Csaba beszélt arról is, milyen bővítési tervei vannak még az Ipari Park területén. Mint mondta, elképzelhető, hogy a későbbiekben újabb csarnokkal vagy csarnokokkal bővül majd a vállalkozás.

Fülöp Róbert polgármester is jelen volt az eseményen. Gratulációját követően elmondta, ahhoz, hogy egy város jól tudjon működni, ahhoz jól működő vállalkozásokra van szükség, mivel ezek a cégek teszik lehetővé adóbefizetéseikkel a fejlődést. A városvezető kifejtette, hogy ebben a tekintetben Kiskunhalas a Színvonal-Bau Kft-nek is sokat köszönhet.

A köszöntők után pezsgős koccintás következett, majd jöhetett az ünnepélyes szalagátvágás, Fülöp Róbert polgármester és Ádám Csaba ügyvezető közreműködésével.

A jelenlévőknek lehetősége nyílt a telephely alapos megismerésére. A cég vezetője körbevezette vendégeit az irodaépületen és a csarnokon. Megmutatta, hol milyen munka folyik, melyik helyiséget mire használják majd a mindennapokban.

A helyszínen készített felvételeket, interjúkat, a Halas Televízió pénteki Hírnapló magazinjában tekinthetik meg az érdeklődők, 19 órától.