Bevált a Hunter futómű-diagnosztika a KB Autoteam-nél
Gazdaság

Bevált a Hunter futómű-diagnosztika a KB Autoteam-nél

Két éves tapasztalattal rendelkezik a KB Autoteam Autószervize a Hunter futómű-diagnosztikai vizsgálatok alkalmazásával. Balaskó István szervizvezető, már az eszköz beszerzését követő közvetlen időszakban pozitív tapasztalatokról számolt be, amit a két év után csak erősíteni tud. A Hunter futómű-diagnosztika bevezetése a munkatársaknak és az ügyfeleknek egyaránt hasznos fejlesztésnek bizonyult a Keceli úti autószervizünk életében – nyilatkozta a szervizvezető. (címképen Balaskó István projektvezető)

A Hunter futómű-diagnosztika a világszínvonalat képviseli – nyilatkozta Balaskó István. A Hunter vizsgálati rendszer jelentősen felgyorsította a futómű-kontrollt, amely a szerelőknek és az ügyfeleknek is átlátható képet kínál azonnal a jármű állapotáról. A múlt század elején alakult amerikai vállalat által kifejlesztet Hunter futómű-diagnosztikai rendszerek folyamatos fejlesztéseken estek át. Manapság a korszerű Hunter futómű beállító rendszerek a tökéletes kerékbeállítás érdekében informatikai eszközökkel, a kerékre szerelt műszerek vetített fénysugarait használva diagnosztizálnak. A KB Autoteam Kft. az NKFI alapból megvalósult 2021-ben elnyert pályázati programnak köszönhetően helyezte üzembe a Hunter Hawkeye Elite™ Prémium kerékbeállító rendszert. Balaskó István, a KB Autoteam Kft. Autószervizének vezetője, mint projektvezető csak jót tud mondani az elmúlt két esztendő során tapasztaltakról.

Egyed Zoltán munkafelvevő, projektsegéd-technikus

Kétéves Hunter tapasztalattal a hátunk mögött egyértelmű, hogy jól döntöttünk, amikor vállaltuk a pályázati feltételeket és üzembe állítottuk Hunter futómű diagnosztikai berendezést. Általános hatékonyságunkat jelentősen javította a Hunter. Az ügyfeleinknek több alkalommal hirdettünk prevenciós futómű-vizsgálati lehetőséget, amivel sokan éltek. A jól és hibamentesen működő Hunter berendezésünk tovább erősítette a KB Autoteam Autószervizének műszaki színvonalát – hangsúlyozta a projektvezető.

A projekt az NKFI Alapból valósult meg

Egyed Zoltán, munkafelvevő, a projektsegéd-technikusa a szerelők és az ügyfelek oldaláról komoly elégedettséget tapasztalt. A Hunter prevenciós előjegyzéseink legnagyobb sikerét a gyorsaság jelentette ügyfeleink körében. Az egyeztetett időpontokban a megérkezéstől negyedóra elegendő volt az eredményéig. Ügyfeleink megvárhatták és megnézhették, monitoron követhették a vizsgálatot. Az eredményt kinyomtatva kapta meg az ügyfél. A Hunter futómű-diagnosztikai rendszer informatikai háttere teljeskörű és átlátható – mondta a kutató-fejlesztőmunkatárs.

Balaskó István szervizvezető, a projekt vezetője egyben a Hunter konzol mellett

A KB Autoteam Autószervizénél hasznos, hatékony beruházásnak bizonyult a Hunter Hawkeye Elite™ Prémium kerékbeállító rendszer munkába állítása. A KB Autoteam Autószervize előre egyeztetett időpontokban továbbra is rendelkezésre áll a Hunter kerékbeállító rendszerével bármilyen személy és kishaszonjármű esetében.

Adategyeztetés a Hunter berendezés használata közben

Cím: KB Autoteam Kft. Autószerviz, Kiskunhalas Keceli út 19-23.; telefon: +36 / 77 422 – 596; honlap: www.kbautoteam.hu (X)