Fotózza le a mérőállást, küldje el képet a szolgáltatónak
Gazdaság

Fotózza le a mérőállást, küldje el képet a szolgáltatónak

Felhívást tett közzé a Kiskunsági Víziközmű Szolgáltató Kft. a nem lakossági fogyasztók számára. A cég munkatársai adatszolgáltatást várnak a fogyasztóktól, ennek az időpontja 2024. január 5-e.

A szolgáltató indoklása szerint az energiaügyi miniszter 25/2023. (XII.13.) EM rendelete értelmében a NEM LAKOSSÁGI felhasználói körnek 2024. január 1-től országosan egységes, alapdíjból és fogyasztással arányos díjból álló kéttényezős díjrendszer kerül bevezetésre.

A Kiskunvíz lehetőséget biztosít a NEM LAKOSSÁGI felhasználók részére, hogy 2024. január 5. napjáig a vízmérőről készült fotóval bejelentsék az aktuális mérőállást. Amennyiben fényképes mérőállás bejelentés nem érkezik, a NEM LAKOSSÁGI felhasználóknak a soron következő leolvasás alapján elszámoló számla készül, melyben időarányosan kerül elszámolásra a díj.

A vízmérőről készült jól látható fotót a meroallas@kiskunviz.hu e-mail címre kell megküldeni. A pontos feldolgozás érdekében, kérik, adja meg a felhasználási hely címét, felhasználási hely azonosítóját, vevő azonosítóját.