Jól halad az OBI építkezés, nyitás május elején
Gazdaság

Jól halad az OBI építkezés, nyitás május elején

Mint korábban hírportálunk beszámolt róla hamarosan OBI és dm áruház nyílik városunkban, a ZONE Bevásárlópark déli szektorában. Ma délelőtt az OBI Hungary Retail Kft. vezetői jártak a városházán, ahol Fülöp Róbert polgármester fogadta a cég képviselőit. A barkácsáruház nyitását május 4-ére tervezik és 70 főnek jelent foglalkoztatási lehetőséget..

Szerkesztőségünk tavaly szeptember végén számolt be az OBI építkezés megkezdéséről. Az akkor készült írásunkat ide kattintva érik el olvasóink. „Tavasszal újabb, kedvelt kereskedelmi egységekkel gyarapodik Kiskunhalas Város déli kapuja” - kezdte mai üzenetét közösségi oldalán Fülöp Róbert Kiskunhalas polgármestere. A poszt apropóját az adta, hogy  az OBI áruházakat üzemeltető OBI Hungary Retail Kft. kelet-magyarországi értékesítési vezetője, Bencze Miklós és két vezető kolléganője látogatást tett városunk első emberénél.

Fülöp Róbert polgármester hivatalában az OBI-s vendégekkel

A barkácsáruházba már toborozzák az embereket és a felvett személyeknek folyik a képzése. Az új áruház 6 600 négyzetméteres területet foglal majd el a készenlétekor és 70 főnek biztosít munkahelyet. A barkácsáruház szomszédságában a dm drogeria markt Magyarország nyit üzletet. Az új üzletek nyitásával tovább erősödik Kiskunhalas régiós kiskereskedelmi központi szerepe.

Az áruház főépülete már áll

A polgármester az építkezést a vendégekkel megtekintette, amely már előrehaladott készséget mutat. Érdeklődésre megtudtuk, hogy a halasi OBI áruház vezetője Kugler Edina lesz és azt is elmondták, hogy az ország legmodernebb OBI áruháza épül városunkban. Kínálatát tekintve minden olyan terméket lehet majd kapni, amit az OBI hazánkban forgalmaz. A tervek szerint márciusban már elkezdik belakni a létesítményt a munkatársak és az üzemeltetéshez szükséges berendezések mellett megkezdik az árufeltöltést is.

Képek: Facebook/Fülöp Róbert