Keresték az együttműködési lehetőségeket
Gazdaság

Keresték az együttműködési lehetőségeket

Polgármesterek és vállalkozók a jövőért címmel BNI Fókusznapot tartottak Kiskunhalason. A térségi, helyi szintű gazdaságfejlesztés érdekében gyűltek össze a vállalkozók és a polgármesterek a Csipke Konferencia központban. A feszes napirendű üzleti találkozón szó volt az együttműködés lehetőségeiről, kapcsolatfelvételről.

A BNI a világ legnagyobb üzleti kapcsolatépítő szervezete, Premier 77 néven működik a halasi csoportja. A tagok hetente találkoznak, a mostani összejövetelen a térségi polgármesterek is jelen voltak. A fókuszba az önkormányzatok és a gazdasági szervezetek, vállalkozások együttműködési lehetőségei kerültek. Fülöp Róbert Kiskunhalas polgármestere elmondta, fontosak az ilyen találkozók, itt is több olyan ötletet hallott, amellyel sikeresebb lehet a térség valamint a város...

Bányai Gábor országgyűlési képviselő is támogatásáról biztosította a megjelenteket, mint mondta, az információcserére nyújtanak remek alkalmat az ilyen gazdasági találkozók.

A főelőadást Sánta Zoltán a Delta-Sec Plusz Kft. ügyvezető tulajdonosa tartotta, a megújuló energiaforrások felhasználásának lehetőségeiről.


Az üzleti találkozón, mind a vállalkozások, mind az önkormányzatok vezetői elmondhatták, hogy milyen területen keresnek gazdasági, üzleti lehetőségeket.

További részletek 19 órakor a Híradóban!