Kiváló Bácskai Termékeket keresnek
Gazdaság

Kiváló Bácskai Termékeket keresnek

A Bácska elnevezés Európában fogalom, az élelmiszeripar és egyes ipari termékek vonatkozásában sikeres hagyományokkal rendelkezik. Ezt karolta fel a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara is, amikor évről évre bemutatkozó lehetőséget ad minden olyan vállalkozásnak Baján, amelyek fontosnak tartják termékeiket megmutatni, és üzleti kapcsolataikat továbbépíteni.

Újabb jelentkezőket várnak – a nevezési határidő augusztus 15.! A regionális és térségfejlesztés uniós célkitűzéseivel összhangban a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara először 2005-ben hirdette meg a Kiváló Bácskai Termék díj pályázatot. A díj célja a fogyasztói és üzleti elismerés azon termékeknek, melyek a bácskai tradíciókat és elismerésre méltó ízeket hordozzák. A díj elnyerése esetén Tanúsítványt adnak ki, amely feljogosítja a nyertes pályázókat, hogy egy éven át csomagolásaikon, termékeiken feltüntessék a védjegyet. A pályázatokat egy szakmai díjbizottság bírálja el, és engedélyezi a védjegyhasználatot.

Az Ön terméke is lehet Kiváló Bácskai Termék! A szükséges jelentkezési lapot a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a honlapján közzétette, EZEN a linken található.

A díjátadóra Baján, szeptember 3-án, szombaton 10.00 és 12.00 óra között kerül sor a X. BÁCSKAI Napon.

Helyszín: Turisztikai Központ (Baja, Petőfi-sziget)

A Kiváló Bácskai Termék díj pályázattal kapcsolatban további információ kérhető Györökné Mészáros Eszter képviseletvezetőtől:

Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
email: gyorokne.eszter@bkmkik.hu
6500 Baja, Kossuth Lajos u. 2-4.
Tel./Fax: (79) 520 400
Mobil: (70) 7028411

A képek a 2021-es díjátadón készültek.

(X)