(►) Különlegesség - holnap Múzeumok éjszakája
Kultúra

(►) Különlegesség - holnap Múzeumok éjszakája

Koncertek, előadások, játékok, börtönlátogatás. Kicsiknek és nagyoknak is tartogat egy különleges éjszakát a Thorma János Múzeum június 15-én, szombaton. Holnap már délután félöttől egészen a késő esti órákig fogadja az érdeklődőket a múzeum izgalmasabbnál, izgalmasabb programokkal.

A Thorma János Múzeumban június 15-én, szombaton délután 16.30-kor kezdődik az első program a Kiskun Táncegyüttes műsorával és egészen késő estig egymást váltják majd a fellépők és az előadók – sorolta a programkínálatot Kocsisné Varga Zsuzsanna, a Thorma János Múzeum igazgatója.

Mint mondta a múzeumvezető, minden korosztály talál majd magának való programot a Halason, a Múzeumok éjszakáján. Fellép többek között a Kiskun Táncegyüttes, lesz „Így tedd rá!” népi körjáték tánccsoporttal. Élős szavas mesemondás, marionett bábelőadáson mutatkozik be világszépe nádszál kisasszony. Bűvészkedés lesz Szűcs Lászlóval, szabadságharcos és boszorkányos előadások várnak a látogatókra. Zenés Disney műsor és Sáli Levente Homok animáció is a programok részei. Mindehhez kísérő elfoglaltságként játékos kézműves foglalkozásokat is tartanak a szervezők, de látogatásra is lesz lehetőség a Panorámatoronyba. És az extra : tölts egy éjszakát lakat alatt avagy vendégrabság a halasi börtönben! Látogatási lehetőség a BV Kiskunhalasi intézetében.

Múzeumok éjszakája Június 15-én. Találkozzunk a Thorma János Múzeumban, a múzeumok éjszakáján délután fél öttől este tízig!